Koti ja asuminen – suurennuslasin alla vihti

Koti ja asuminen – suurennuslasin alla vihti

Vihdissä on monipuolinen asuntotarjonta, joka koostuu niin omakotitaloista, rivitaloista, kerrostaloista kuin vuokra-asunnoistakin. Vihdin asunnot ovat pääosin kohtuuhintaisia verrattuna esimerkiksi Helsinkiin ja muuhun pääkaupunkiseudun alueeseen. Vihdin Nummelasta löytyy mm Veikkoinkorpi, joka on sekä asuin- että yritysalue.

Vihdissä on useita asuinalueita, joilla on erilaisia vahvuuksia. Esimerkiksi Nummela on Vihdin keskustaajama, joka tarjoaa hyvät palvelut ja kaupat. Nummelassa on paljon kerrostaloja ja rivitaloja, mutta myös omakotitaloalueita. Nummelan alue on kasvanut viime vuosina, ja alueelle on rakennettu paljon uusia asuntoja.

Toinen Vihdin merkittävä asuinalue on Ojakkala, joka sijaitsee Vihdin ja Kirkkonummen rajalla. Ojakkala on rauhallinen alue, jossa on paljon omakotitaloja ja vapaa-ajan asuntoja. Alueella on myös useita järviä, joten se sopii erityisesti luonnonläheisyyttä arvostaville asukkaille.

Vihdin asuinalueiden ulkopuolella on myös paljon maaseutumaisia alueita, joilla on omakotitaloja ja maatiloja. Tällaisilla alueilla asuminen sopii erityisesti niille, jotka haluavat nauttia luonnonläheisestä asumisesta ja yhteisöllisyydestä.

Vihdin kunta panostaa vahvasti kestävään kehitykseen, ja se pyrkii tekemään asumisesta ympäristöystävällisempää. Vihdin alueella on esimerkiksi mahdollisuus liittyä kaukolämpöverkkoon, joka käyttää uusiutuvaa energiaa. Lisäksi Vihdissä kannustetaan asukkaita käyttämään kestäviä liikennevälineitä, kuten pyörää ja kävelyä.

Yhteenvetona voidaan todeta, että Vihdissä on monipuolinen ja kohtuuhintainen asuntotarjonta, joka tarjoaa erilaisia asumisvaihtoehtoja eri tarpeisiin. Vihdin asuinalueilla on erilaisia vahvuuksia, kuten hyvät palvelut, luonnonläheisyys ja yhteisöllisyys. Vihdin kunta panostaa kestävään kehitykseen, joka näkyy myös asumisessa.

Nummela

Nummela on Vihdin keskustaajama ja yksi Vihdin suurimmista asutuskeskuksista. Nummela sijaitsee noin 35 kilometrin päässä Helsingistä, ja sinne on hyvät kulkuyhteydet niin julkisilla kulkuneuvoilla kuin omalla autollakin.

Nummelassa on monipuoliset palvelut, kuten kaupat, ravintolat, kahvilat, apteekit ja terveyskeskus. Lisäksi Nummelassa on useita päiväkoteja, kouluja ja oppilaitoksia, kuten lukio ja ammattiopisto.

Asuntotarjonta Nummelassa koostuu pääasiassa kerrostaloista ja rivitaloista, mutta alueelta löytyy myös omakotitaloja. Nummelan asuntojen hinnat ovat hieman edullisempia kuin pääkaupunkiseudulla, mutta ne ovat kuitenkin nousseet viime vuosina alueen suosion kasvaessa.

Nummela sijaitsee lähellä Nuuksion kansallispuistoa, joka tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet ulkoiluun ja luonnossa liikkumiseen ympäri vuoden. Nummelassa on myös useita muita kauniita luontokohteita, kuten Hiidenvesi ja Nummelanharju.

Nummelan alueella on myös monipuoliset harrastusmahdollisuudet. Alueella toimii useita liikunta- ja urheiluseuroja, joissa on tarjolla erilaisia lajeja ja aktiviteetteja kaikenikäisille. Nummelan liikuntahalli tarjoaa mahdollisuuden sisäliikuntaan, ja alueella on myös useita urheilukenttiä ja -paikkoja.

Yhteenvetona voidaan todeta, että Nummela on monipuolinen ja elinvoimainen keskustaajama, joka tarjoaa laadukkaita palveluita, hyvät kulkuyhteydet ja monipuoliset harrastusmahdollisuudet. Nummelassa on kohtuuhintaisia asuntoja eri tarpeisiin, ja alueella asuminen sopii erityisesti niille, jotka arvostavat luonnonläheistä asumista lähellä pääkaupunkiseutua.


Löydä edullinen laina lainaaverkossa.fi ja Axolainan avulla

Axolaina vertaa puolestasi 2000 € – 60 000 € lainat

  • Et sitoudu mihinkään
  • Se ei maksa sinulle mitään
  • Saat parhaan tarjouksen
Klikkaa tästä ja pääset suoraan Axolainan lainatarjous-lomakkeeseen

Vastaa