Asumismukavuuden paraneminen edistää laiskuutta

Asumismukavuuden paraneminen edistää laiskuutta

Ihminen taitaa perimmältään olla laiska. Ihminen nimittäin kehittää koko ajan erilaisia ratkaisuja, jotka helpottavat arkea. Siinä missä edulliset lainat ovat kilpailutettavissa parilla klikkauksella omalta kotisohvalta, myös kasinoarvosteluja voi lukea vaikka keittiön pöydän ääreltä. Toitäkin voi tehdä entistä enemmän kotoa poistumatta.

Teknologian kehitys on edistänyt merkittävästi asumismukavuutta monin tavoin. Tässä on joitain esimerkkejä siitä, kuinka teknologia edistää asumismukavuutta:

 1. Smart home -teknologia: Smart home -teknologia mahdollistaa kodin säätämisen ja hallinnan älypuhelimella tai tabletilla. Tämä teknologia mahdollistaa esimerkiksi valaistuksen, lämmityksen, ilmanvaihdon ja turvajärjestelmien hallinnan etänä.
 2. Energiatehokkuus: Teknologia mahdollistaa energiatehokkaan asumisen ja säästää rahaa energiankulutuksesta. Esimerkiksi älykkäät termostaatit mahdollistavat lämpötilan hallinnan ja optimoinnin, mikä vähentää energiankulutusta.
 3. Älykkäät kodinkoneet: Kodinkoneet, kuten astianpesukoneet, pyykinpesukoneet ja jääkaapit, ovat tänä päivänä saatavilla älykkäänä versiona, jotka mahdollistavat niiden hallinnan ja ohjaamisen älypuhelimella tai tabletilla.
 4. Turvallisuusjärjestelmät: Teknologia mahdollistaa turvallisuusjärjestelmien parantamisen ja tehokkaamman hallinnan. Esimerkiksi älykäs turvajärjestelmä voi ilmoittaa hälytyksistä ja antaa pääsyn hallintaan etänä.
 5. Multimedia: Teknologia mahdollistaa multimedian käytön kodissa, kuten televisioiden, musiikkilaitteiden ja pelikonsolien hallinnan ja käytön. Tämä lisää asumismukavuutta ja tarjoaa laajan valikoiman viihdettä.

Yhteenvetona voidaan todeta, että teknologia edistää asumismukavuutta monin tavoin ja tarjoaa mahdollisuuden kodin hallintaan ja optimointiin etänä. Se mahdollistaa energiatehokkaan asumisen, turvallisuuden parantamisen ja multimedian käytön. Nämä teknologiset parannukset lisäävät asumismukavuutta ja tekevät kodista entistä miellyttävämmän ja funktionaalisemman paikan asua.

Etätyöt ja affiliate markkinointi

Affiliate markkinointi on online-markkinointistrategia, jossa yritys tai verkkosivusto (kumppani) tarjoaa mainostilaa toiselle yritykselle tai verkkosivustolle (affiliaatti) ja saa korvauksen myynnistä tai rekisteröinnistä, joka johtuu affiliaatin mainostilasta. Affiliaatit ovat yleensä verkkosivustoja, bloggaajia tai some-influenssereitä, jotka mainostavat kumppaninsa tuotteita tai palveluita ja saavat palkkion myynnistä.

Affiliate-markkinointi toimii niin, että kumppani antaa affiliaatille linkin, joka johtaa kumppanin verkkosivustolle. Affiliaatti julkaisee tämän linkin sivustollaan tai some-kanavillaan ja mainostaa kumppanin tuotteita tai palveluita. Kun kävijä napsauttaa linkkiä ja tekee ostoksen kumppanin verkkosivustolla, affiliaatti saa palkkion myynnistä.

Affiliate-markkinointi on hyödyllistä sekä kumppaneille että affiliaateille, koska se tarjoaa kumppaneille lisää näkyvyyttä ja mahdollisuuden tavoittaa uusia asiakkaita. Samalla affiliaatit voivat ansaita rahaa mainostamalla tuotteita ja palveluita, joista he ovat kiinnostuneita ja joista he uskovat.

Yhteenvetona voidaan todeta, että affiliate-markkinointi on online-markkinointistrategia, jossa yritys tai verkkosivusto (kumppani) tarjoaa mainostilaa toiselle yritykselle tai verkkosivustolle (affiliaatti) ja saa korvauksen myynnistä tai rekisteröinnistä. Se tarjoaa molemmille osapuolille hyödyllisiä mahdollisuuksia ja on tehokas tapa lisätä näkyvyyttä ja tuottoa.

Etätyöt lisääntyvät tulevaisuudessa edelleen

Etätyöt ovat viime vuosina lisääntyneet useilla syillä, joista tärkeimmät ovat seuraavat:

 1. Teknologian kehitys: Teknologian kehitys ja internetin laajentuminen ovat mahdollistaneet etätyön ja tarjonneet tarvittavat työkalut etätyön tekemiseen, kuten videoneuvotteluohjelmat, sähköpostit ja tiedostojen jakamisohjelmat.
 2. Taloudelliset syyt: Etätyön lisääntyminen voi auttaa yrityksiä säästämään rahaa, koska ne eivät tarvitse enää fyysistä työpaikkaa jokaiselle työntekijälle ja voivat vähentää palkkakustannuksia. Sähkön hintaennusteen voit myös tsekata koska tahansa netistä
 3. Työntekijöiden halu: Työntekijät haluavat yhä useammin etätyötä, koska se tarjoaa enemmän joustavuutta ja mahdollisuuden hallita omaa aikaa ja tehdä töitä mukavammassa ympäristössä.
 4. Pandemian vaikutukset: COVID-19-pandemian myötä etätyön lisääntyminen on nopeutunut, koska monet yritykset ovat joutuneet sulkemaan fyysisiä työpaikkoja ja siirtämään työntekijöitä etätyöhön suojellakseen heitä pandemialta.

Yhteenvetona voidaan todeta, että etätyön lisääntyminen johtuu teknologian kehityksestä, taloudellisista syistä, työntekijöiden halusta ja pandemian vaikutuksista. Etätyö tarjoaa useita etuja, kuten joustavuutta, mahdollisuuden hallita omaa aikaa ja tehdä töitä mukavammassa ympäristössä, ja se on tärkeä osa nykypäivän työelämää.

Tulevat vuoden 2023 eduskuntavaalit

Perussuomalaisten johtoon ilmestyi ehkäpä hieman puskista vähemmän tunnettu nimi Jussi Halla-ahon luovuttua puheenjohtajan paikasta 2021. Vuonna 1977 Pirkkalassa syntynyt Riikka Purra astui tilalle. Oletko halunnut tietää hieman enemmän Riikasta, lue oheisen linkin takaa tarinaa.


Löydä edullinen laina lainaaverkossa.fi ja Axolainan avulla

Axolaina vertaa puolestasi 2000 € – 60 000 € lainat

 • Et sitoudu mihinkään
 • Se ei maksa sinulle mitään
 • Saat parhaan tarjouksen
Klikkaa tästä ja pääset suoraan Axolainan lainatarjous-lomakkeeseen

Vastaa