Alkukesän ilmanlaatu voi asettaa haasteita – näin varmistat raikkaan ilman kotiisi

Alkukesän ilmanlaatu voi asettaa haasteita – näin varmistat raikkaan ilman kotiisi

Alkukesä tarkoittaa paitsi valoa ja vehreyttä, mutta myös katupölyä, siitepölyä ja muita epäpuhtauksia ilmassa, jotka heikentävät ilmanlaatua hetkellisesti. Tehokas ilmanpuhdistin puhdistaa parhaimmillaan jopa kaksion kokoisen tilan hiukkasista, pölystä, bakteereista, siitepölystä ja lemmikkien karvoista. 

Ilmanpuhdistimien myynti kutakuinkin tuplaantuu maaliskuun ja kesäkuun välillä, käytännössä katupölyn poistoajasta jatkuen voimakkaimpaan kukinta-aikaan. Muina vuodenaikoina myynti on tasaisempaa.

Verkkokauppa.comin valikoimapäällikkö Joonas Heiniö

Älykästä tyyliä kaikenlaisiin koteihin

Raikas sisäilma ei tarkoita, että kodin tyylistä pitäisi tinkiä. Hillitysti muotoillut Xiaomin ilmanpuhdistimet vievät lattiatilaa suunnilleen keskikokoisen kannettavan tietokoneen verran, ja ne voidaan sijoittaa mihin tahansa sisätilaan huomaamattomasti tai paraatipaikalle. 

Xiaomin Air Purifier 4 Pro on markkinoiden tehokkaimpia ilmanpuhdistimia. Tyypillisen olohuoneen kokoisen tilan ilma puhdistuu kokonaan noin vartissa. Suodatinjärjestelmässä hyödynnetään lentokoneissakin käytössä olevaa tekniikkaa, joka on perinteistä HEPA-suodatinjärjestelmää kehittyneempi, tehokkaampi ja nopeampi.

Xiaomi Suomen myyntipäällikkö Pekko Honkasalo

Xiaomi Mi Home-älypuhelinsovellus pitää huolen, että ilmanlaadun, lämpötilan ja kosteuden voi tarkistaa kätevästi ajasta ja paikasta riippumatta. Sovellus myös muistuttaa, kun ilmanpuhdistimen suodatin pitää vaihtaa, joka onnistuu helposti ilman työkaluja. 

Xiaomin Air Purifier 4 Pro mittaa ilmanlaatua huipputarkasti laseranturilla. Se havaitsee jopa 0,3 mikrometrin kokoiset pienhiukkaset, kuten siitepölyn, bakteerit, virukset ja itiöt, ja suodattaa jopa 99,97 prosenttia niistä. Laite puhdistaa ilmaa myös hajuista ja savusta. Sylinterimäinen 360-asteen suodatin kerää pölyn ja hiukset uloimpaan suodattimeen. Keskisuodatin puolestaan poistaa ilmasta mikrohiukkaset ja bakteerit. Ilmanpuhdistimen ionisointiominaisuus tekee kodin ilmasta raikkaan ja miellyttävän  – vuodenaikojen asettamista haasteista huolimatta. 

Tietoja Xiaomista

Xiaomi Corporation perustettiin huhtikuussa 2010 ja on listattu Hong Kongin pörssin päälistalle 9. heinäkuuta 2018 (1810.HK). Xiaomi on internetyhtiö, jonka toiminnan ydintä ovat älypuhelimet ja älylaitteet, joita yhdistää esineiden internet (IoT).
Xiaomi kiinnittää tasapuolisesti huomiota innovaatioon ja laatuun, ja yhtiö tavoittelee laadukkaita käyttäjäkokemuksia sekä toiminnallista tehokkuutta. Xiaomi kehittää taukoamatta hämmästyttäviä, kohtuuhintaisia tuotteita, joiden avulla kaikki pääsevät nauttimaan laadukkaammasta elämästä innovatiivisen teknologian parissa.
Xiaomi on tällä hetkellä maailman kolmanneksi suurin älypuhelinvalmistaja, ja yhtiö on kehittänyt maailman johtavan, kuluttajille suunnatun IoT-alustan, johon on yhdistetty jo 351,1 miljoonaa älylaitetta. Luku ei sisällä älypuhelimia tai tietokoneita. Xiaomin laitteita on saatavilla yli 100 maassa ympäri maailmaa.
Elokuussa 2020 Xiaomi nousi toista kertaa Fortune Global 500 -listalle sijoittuen sijalle 422. Sijoitus parani 46 sijaa edelliseen vuoteen verrattuna. Yhtiö oli 7. listalle mahtuneiden internetyhtiöiden joukossa. Toukokuussa 2020 Xiaomi nousi jälleen Forbes Global 2000 -listalle sijoittuen sijalle 384.
Xiaomi kuuluu Hang Seng -indeksiin, Hang Seng China Enterprises -indeksiin ja Hang Seng TECH -indeksiin.

Ilmanpuhdistimen avulla sisäilmasta tulee puhdasta, hajutonta ja allergeenitonta.

Löydä edullinen laina lainaaverkossa.fi ja Axolainan avulla

Axolaina vertaa puolestasi 2000 € – 60 000 € lainat

  • Et sitoudu mihinkään
  • Se ei maksa sinulle mitään
  • Saat parhaan tarjouksen
Klikkaa tästä ja pääset suoraan Axolainan lainatarjous-lomakkeeseen

Yksi kommentti artikkeliin ”Alkukesän ilmanlaatu voi asettaa haasteita – näin varmistat raikkaan ilman kotiisi”

  1. Päivitysilmoitus: Lasten ruutuaika  - eComfort

Vastaa