Sertifikaatit

ABC Research Corporation

Tämä testi arvioi luonnonkumin antibakteerista tehoa. Tuotteet on testattu ja sertifioitu. Testi suoritettiin ABS Labs, USA:ssa.

LGA

Testissä annettiin yleinen arvosana tuotteelle ilmoitetuista käyttö- ja turvallisuusominaisuuksista. Tuotteet on tutkittu ja sertifioitu. Testi suoritettiin Saksassa Eurooppalaisten laatunormien mukaisesti. 

ECO

”Arpico”:n luonnonkumilohkot läpäisevät ECO-testin vuosittain. Tuotteemme eivät sisällä SBR (Styreenibutadieenikumi) eikä ylimääräisiä lisä-aineita ja saavat vuosittain parhaita mahdollisia arvosanoja testeistä. Tästä syystä tuotteemme ovat sertifioituja 100% luonnonkumituotteina. Testit suoritettiin ECO instituutissa Saksassa.

Oeko-Tex Standard 100

”Arpico”:n tuotteet uusivat vuosittain tämän kansainvälisesti kuuluisan tekstiilituotteiden laaduntarkastajan sertifikaatin. Testissä sevitettiin, että tuotteeme eivät sisällä uutettuja metalleja, klooria sisältäviä aineita eikä kemikaalisia suoja-aineita. 

TwinCity Testing Corporation/STORK

Testissä katsottiin luonnonkumituotteiden dynaamisia ja antropometrisia ominaisuuksia. Tuotteemme saivat erinomaiset arvosanat testistä. Testi suoritettiin TwinCity Corporation USA:ssa.

SATRA

100% luonnolliset ja paloturvalliset tuotteemme vastaavat täysin SATRA:n laatunormeja.

ISPA

”Arpico” on ollut ISPA:n (International sleep products association, suom. Kansainvälinen unituotteiden yhdistys) jo vuodesta 1989 lähtien.