Luonnonkumi vai vaahtomuovi?

Tänäpäivänä markkinoilla on monia vaihtoehtoja. Jokainen valmistaja, maahantuoja ja jälleenmyyjä vannovat oman tuotteensa parhautta. Mutta miten tavallinen ihminen, joka ei ole koskaan perehtynyt asiaan kauhean pitkälle osaa valita oikean materiaalin omaan ja perheenjäseniensä sänkyihin?
Me autamme tässä pohdinnassa sen verran, että tuomme muutamia faktoja meidän edustamastemme materiaalista ja jätämme päätöksenteon teille.

Luonnonkumi kertoo jo nimessään sen, että se on täysin luonnollisin keinoin tuotettua ja valmistettua. Tuote on myös ekologinen, astmaystävällinen ja hypoallerginen. (Jos sinulla on kuitenkin todettu latex-allergia, tuotteemme eivät valitettavasti sovi sinulle www.tohtori.fi/?page=9945160&id=1553909). Onneksi kyseinen ongelma jääkin ainoaksi esteeksi tuotteimme käytölle. Luonnonkumista saat paljon lisätietoa kohdissa OMINAISUUDET, TUOTANTO ja LUONNONKUMIN HISTORIA missä kerrotaan kuinka luonnonkumia alettiin käyttämään ensimmäisiä kertoja koko ihmiskunnan historiassa. 

Toisin kuin monilla meidän kilpailijoista takuumme on 10 vuotta kaikille Arpico:n tuotteille. Tuotteiden elinikä on kuitenkin reilusti enemmän kuin 10 vuotta. Kohdassa LUONNONKUMI 50 VUOTTA KÄYTÖSSÄ voit löytää videon, jossa näytetään esimerkkiä kuinka pitkäikäisiä luonnonkumituotteet ovat. Vain aidot luonnonkumituotteet voivat ylpellä moisella pitkäikäisyydellä. 


7 todella hyvää syytä luonnonkumityynyn valintaan!


Syy 1: Myrkytön

Kumipuut kasvavat luonnossa ja luonnonkumi eli latex on 100% orgaaninen luonnollinen materiaali. Luonnonkumin viljeilyssä, korjuussa ja valmistelussa ei käytetä myrkyllisiä kemikaaleja tai torjunta-aineita.

Syy 2: Luonnollisesti hypoallerginen, antiseptinen ja pölypunkkivapaa

Luonnonkumityynymme ovat läpäisseet monia kansvainvälisiä laboratoriotestejä (Voit nähdä serifikaatit kohdassa SERTIFIKAATIT). Materiaali on mahdoton alue haitallisten bakteerien kasvua varten. Myöskään pölypunkit eivät pysty luomaan pesiään latex tuotteisiin. Jos  kärsit astmasta, tämä on luonnon paras lahja sinulle. Ei kannata hengittää pölypunkkeja ja muita epäpuhtauksia, kun voi vaan nauttia kunnon yöunista.

Syy 3: Hyvä ja laadukas uni

Hyvä uni on tärkeä asia aivotoiminnallesi. Saadaksesi paremman unen, pään, niskan ja selkärangan on saatava paras mahdollinen lepo. Latex tyyny on joustava ja antaa hyvän tuen päälle ja niskalle. Luonnonkumityynyn joustavuus ja tuki tarjoavat helpotusta päänsärkyyn, niskakipuun, lihaskiuihin ja estää niska-, hartia-ja selkälukot. Luonnonkumi tyyny ovat hengittäviä ja auttaa nukkumaan syvemmin lisäämällä ilmankierron niin, että hengitätpuhdasta ilmaa. Jos olet stressaantunut kiireisen nopeatempoisessa elämäntapa, hengitys puhdasta ilmaa nukkuessaan on terve ja voi vähentää stressiä.

Syy 4: Viileä tyyny

Luonnonkumi on hengittävää materiaalia ja se auttaa sinua saavuttamaan syvemmmän unen helpommin. Tyynyn ilmahuokoset sallivat ilmavirran, joten et pelkästään hengitä puhtaampaa ilmaa, vaan tyynysi pysyy myös viileampänä kesäisin. Mitä puhtaampaa ilmaa hengität nukkuessasi, sitä palauttavmpaa ja laadukkaampaa unesi on. Luonnonkumi imee kosteutta ja säätelee lämpöä niin voit nukkua viileän ja kuivan tyynyn päällä. 

Syy 5: Kestävä

Luonnon latex on vastustuskykyinen ja pitkäikäinen materiaali, joka voi kestää jopa 20 vuotta tai enemmän. Natural lateksi tyyny säilyttää muotonsa monta vuotta. Hyvä sijoitus, jos vaihdat kaikki perinteiset tyynyt orgaanisiin latex tyynyihin.

Syy 6: Hygieeninen

Luonnonkumi tyyny on hygieeninen (luonnollinen antisepti), eikä vaadi pesua.

Syy 7: Ekologinen

Luonnonkumityyny on ympäristöystävällinen, eikä sillä ole haitallisia vaikutuksia ympäristöön kuten kemiallisesti valmistetuilla vaahtomuovityynyillä. Voit siis tehdä palveluksen maapallomme ympäristöstölle jopa nukkuessasi.