Ominaisuudet

Nykyisin on monta erilaista tyyny- ja patjamateriaalia markkinoilla. Tästä johtuen valinnanvaikeus on suuri. Kerromme miksi juuri luonnonkumi on paras vaihtoehto teidän ja lastenne sänkyihin.

Luonnonkumi on erittäin kestävää materiaalia ja huolellisella käytöllä se palvelee pitkän ajan. Vuonna 1952 valmistuneet patjat palvelevat omistajiaan vielä tänäkin päivänä. Tehdas antaa takuuaikaa tuotteilleen 10 vuotta.

“Dunlop”-vaahdotusteknologian avulla olemme saanet erittäin elastista materiaalia. Tästä materiaalista valmistetut tuotteet kopioivat vartalonne muotoja ja auttavat teitä saavuttamaan painovoimattomuuden ja täydellisen mukavuuden tunteet.

Yllämainitut ominaisuudet kuuluvat vain aidolle luonnonkumille. Kemiallisesti valmistetut imitaatiot, eivät pahimmissa tapauksissa kestä kolmea vuotta pidempään.

Luonnonkumi on materiaalitiheydeltään melkein samanlaista kuin ilma. Tuhannet ilmahuokoset päästävät ilmavirran läpi, mikä lämmittää kehoanne viileämmässä lämpötilassa ja viilentää kehoanne kesäisin, vähentäen myös hikoilua.

Luonnonkumipatja auttaa teitä saavuttamaan mahdollisimman terveellisen ja mukavan unitilan ja liikehdintä tuntuu minimaaliselta.

100 % luonnonkumipatja ei altistu pölylle tai pölypunkeille. Siksi se on erinomainen vaihtoehto astmaatikoille ja ihmisille, jotka kärsivät muista hengitystiesairauksista.

Luonnonkumipatja estää lihassärkyä ja puutumisen tunnetta, nämä oireet yleensä kertovat väärästä vartalon tuesta.

Luonnonkumipatja ei menetä muotoaan, ettekä te tai kumppaninne tunne toistenne liikkeitä, tai muunlaista epämukavuutta.

Luonnonkumi ei ole polyuretaania!

Vaahtomaisesta polyuretaanista tehdyt vuodetuotteet sisältävät karsinogeeneja (aine joka altistaa syövälle). Tämän lisäksi polyuretaani ei estä kosteutta, mikä tekee vuodetuotteista mukavan kodin homeelle ja pölypunkeille.

Aito luonnonkumi ei sisällä minkäänlaisia keinotekoisia materiaaleja.

Jokainen kautsupuu tuottaa 25 g luonnonkumia vuorokaudessa. Yhteensä pitää kerätä mehua 2500 eri puusta, jotta yksi patja saadaan tehtyä.